Esch-Technik - Slovenia
Pooblaščeni Kubota Prodajalec
Motor
Motor

Zmogljivost, na katero se lahko zanesete

Močni utripi srca pod pokrovom motorja M5001N. Novi 4-valjni motor V-3800 TIE 4F z ravnjo izpustov 3B zagotavlja moč 73 KM (skladno s 97/68 ES).

Z dodatnim dvigom moči

M5071N ima velik 3,8-litrski motor pod pokrovom motorja – kar je edinstveno v tem razredu konjske moči, modelu pa zagotavlja pravo moč za vsa opravila.

Čista tehnologija

Filter trdnih delcev v novem motorju zanesljivo zmanjšuje izpuste. Dve elektronski nastavitvi motorja zagotavljata priročne hitre prilagoditve za ponavljajoče se delo, kar ni le uporabno, temveč tudi prihrani čas.

Priročno spremljanje hitrosti

Motorji imajo tudi novo elektronsko regulacijo hitrosti, s katero lahko reguliramo hitrost motorja. Ko je sistem načina vrt./min aktiviran, hitrost ostane konstantna, celo kadar se potreba po moči spreminja. Zaradi tega lahko priključki, gnani s priključno gredjo, delujejo s konstantno učinkovitostjo.

Novi rezervoar za gorivo

Namesto treh rezervoarjev, kot jih imajo predhodniki, ima model M5001N le dva velika rezervoarja na spodnji strani kabine. To ne zagotavlja le večje zmogljivosti in s tem daljših časov uporabe, temveč tudi večje udobje rezervoarja. Nova zasnova rezervoarja vam omogoča boljšo vidljivost v vzvratni smeri, saj zadnji rezervoar ni potreben. Ker ima dva rezervoarja namesto treh, je tudi merilnik goriva bolj natančen.

Menjalnik
Menjalnik

Gladka menjava prestav celo v ostrih pogojih

Pri modelu Kubota M5001N lahko izbirate med dvema vrstama menjalnikov: menjalnik z 18 prestavami za vožnjo naprej in vzvratnimi prestavami ter udobni menjalnik s 36 prestavami za vožnjo naprej in vzvratnimi prestavami s hitrostmi Dual-Speed Powershift. Ne glede na to, katerega izberete – izbira bo prava. Dobro usklajeni menjalniki, ki omogočajo gladko menjavanje prestav ter so zelo učinkoviti pri majhnih in velikih hitrostih, pomenijo užitek, zanesljivost in varčnost pri menjavanju prestav.

Še eno izboljšavo predstavlja gumb za menjavanje prestav brez sklopke kot standardna funkcija pri menjalniku 36/36. Gumb za menjavanje prestav brez sklopke povečuje udobje upravljavcev s preprostim menjavanjem prestav. Preprosto pritisnite gumb in izbirajte med 6 prestavami.

Izjemno hitro menjavanje prestav pri obremenitvah

Tehnologija Dual Speed menjalnika 36F/36R omogoča izjemno hitro menjavanje prestav navzgor in navzdol. Z večanjem obremenitve v položaju Hi preprosto pritisnite gumb Dual Speed na prestavni ročici. Hitrost vožnje se nato zmanjša, navor pa poveča.

Hitra vožnja in prihranek goriva

Funkcija dodatne hitre prestave menjalnika ohranja majhno hitrost motorja pri vožnji z veliko hitrostjo. Menjalnik 40-ECO vas hitro pripelje do vašega cilja, obenem pa prihrani gorivo in zmanjša raven hrupa.

Preprosta sprememba smeri

Z elektro-hidravlično ročico za spremembo smeri vožnje modela M5001N lahko hitro in preprosto spremenite smer brez uporabe sklopke. Preprosto premaknite elektro-hidravlično ročico za spremembo smeri vožnje naprej ali nazaj.

Kabina
Kabina

Vaš center za upravljanje za dolge delovne dneve

Velika, zelo prostorna, s popolno ergonomijo – udobna kabina s ploskimi tlemi modela M5001 zagotavlja vse predpogoje za prijetno in produktivno delo. Tako se lahko v celoti osredotočite na svoje delo in dosežete najboljše rezultate, ne da bi vam bilo treba sklepati kompromise glede udobja.

Volan – vsestranski uspeh

Priročen volan modela M5001N je mogoče nagniti za 40°. Pri izstopanju ga preprosto nagnite naprej. Ko se usedete nazaj na svoj sedež, ga lahko hitro vrnete v prvoten položaj. Zaradi ravnih tal kabine je vstopanje in izstopanje še lažje. Kot volana je optimiziralo podjetje Kubota – ena od več pametnih inovacij v kabini.

Optimalna regulacija in upravljanje

Glede armaturne plošče: Večfunkcijska nadzorna plošča Intellipanel podjetja Kubota z več pogledi in odlično berljivim LCD-zaslonom vam zagotavlja vse pomembne podatke o delovanju in funkcije že na prvi pogled. Vsi pomembni krmilni elementi so na desni strani voznikovega sedeža – lahko dostopni in ergonomsko nameščeni za varno upravljanje.

Zaobljena okna

Za še boljši pogled na vse strani je podjetje Kubota zaoblilo okna kabine. Pozitiven stranski učinek te nove funkcije: Kabina modela M5001N se zdi še večja, kot je že. Poleg tega so odsevi manjši. Podjetje Kubota je prav tako povečalo stekleno površino vrat kabine, kar še olajša vstop v kabino in izstop iz nje.

Prijetna klima ves čas

Standarden klimatski in zmogljiv ogrevalni sistem modela M5001N zagotavlja prijetne temperature v kabini v vseh letnih časih.

Hidravlika/povezava/povezljivost
Hidravlika/povezava/povezljivost

Model M5001N zlahka dvigne težke tovore

Večja moč in zmogljivost pri vseh opravilih je slogan za dvižno priključno drogovje modela M5001N. Zaradi svojega stabilnega tritočkovnega priklopa kategorije II lahko traktor zlahka dvigne težko opremo. Dvižna zmogljivost 2.300 kg govori sama zase. Resnično boste cenili dodatno dvižno zmogljivost na površinah, na katerih je vaš prejšnji traktor dosegel svoje omejitve.

Večja prilagodljivost hidravlike

Ko gre za hidravlični sistem, vam različica kabine modela M5001N omogoča izbiro. Število hidravličnih povezav na sprednjem in zadnjem delu traktorja lahko povečate s standardnih dveh na pet. Pet hidravličnih povezav z regulacijo pretoka vam omogoča, da hkrati izvajate različna opravila z enim priključkom s pomočjo največ petih nadzornih enot – kar izjemno poenostavi celo najzahtevnejša opravila. Podjetje Kubota je prav tako opremilo model M5001N z močnejšo hidravlično črpalko. Povečana zmogljivost do največ 69 l/min pri modelu kabine M5101N je osnova za večjo produktivnost in učinkovitost.

Elektro-hidravlična priključna gred

Neodvisna priključna gred 540/540E je del standardne opreme in jo je mogoče vključiti ali izključiti s pritiskom na gumb. Prav tako je po izbiri na voljo priključna gred 1000. Priključna gred se aktivira na samoprilagodljiv način, tako da celo težka oprema deluje gladko. Če izključite zadnjo priključno gred, se samodejno aktivira zavora priključne gredi, priključki pa se varno ustavijo. Upravljavec lahko aktivira ECO hitrost priključne gredi, ki samodejno nastavi število vrtljajev motorja na pravo vrednost vrt./min, da prepreči kakršne koli poškodbe voda priključne gredi.

Sposobnost manevriranja
Sposobnost manevriranja

Sprednja os z gonilom s stožčastimi zobniki in odklon krmiljenih koles 55°, dajeta modelu M5001N edinstveno okretnost. Zaradi tega je traktor idealen za opravila v tesnih prostorih.

Mehko obračanje, ki ohranja tla

Krmiljenje za dvohitrostno obračanje “Bi-Speed Turn”, ki ga zagotavlja le podjetje Kubota, omogoča še lažje obračanje. Če odklon sprednjih krmiljenih koles presega vrednost 35°, se pri uporabi pogona na vsa kolesa hitrost sprednjih koles skoraj podvoji v primerjavi z zadnjimi kolesi. To omogoča mehkejše in tesnejše obračanje, ki je zlasti nežno za tla. Na voljo imate možnost dela s krmiljenjem “Bi-Speed Turn” ali brez njega.

Velik odmik od tal in stabilnost pri vožnji

Sprednja os omogoča modelu M5001N velik odmik od tal, ki je med najboljšimi v svojem razredu. To je zlasti uporabno pri delu s trajnimi kulturami, kot sta sadje in vino, kjer žagan les v vrstah ni več ovira. 80 mm daljša medosna razdalja zagotavlja dodatno stabilnost in večje udobje pri vožnji traktorja. Nastavljiva skupna širina od 1250 mm do 1940 mm zagotavlja varno delo na strmem terenu.

Preprost vklop in izklop pogona na vsa štiri kolesa

Pogon na vsa štiri kolesa se aktivira in dezaktivira s preprostim pritiskom na gumb. Najboljši del pri tem pa je, da traktorja ni treba niti ustaviti, tudi pri prehodu s polja na cesto. To vam pomaga, da ostanete produktivni, LED-indikator pa prikazuje trenutno stanje.

Ni možnosti zdrsavanja

Diferencial z omejenim zdrsom na sprednji osi in zapora diferenciala na zadnji osi sta del standardne opreme pri modelu M5001N. Zagotavljata večjo stabilnost in vlek ter gladko vožnjo v zahtevnih pogojih tal in terena, celo v primeru zdrsavanja.

Kontaktirajte nas

Za nadaljne informacije ali osebni nasvet nam pošljite povpraševanje z uporabo kontaktnega obrazca in kontaktirali vas bomo.
Lahko pa nas seveda kontaktirate tudi neposredno po telefonu ali obiščete enega od naših distribucijskih centrov Esch-Technik.

Prosim preverite preden potrdite obrazec

Zahvaljujemo se vam za registracijo. V kratkem se vam oglasimo.

Ups. Nekaj je šlo narobe.

Zgodila se je napaka pri pošiljanju obrazca. Prosimo poskusite še enkrat.

To polje je obvezno
To polje je obvezno
To polje je obvezno Please update to a validated email format
To polje je obvezno Posodobite na potrjeno obliko telefonske številke
To polje je obvezno
Zahvaljujemo se vam za oddajo prijave

Esch-Technik - Slovenia

featured-content-map
Klagenfurter Straße 129
St. Veit an der Glan, 9300
Obratovalni čas
ponedeljek
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
torek
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
sreda
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
četrtek
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
petek
07:30 - 12:00
13:00 - 16:00

O nas

Izvedite več o podjetju Esch-Technik in Kubota v Sloveniji Izvedite več

Novosti

Novice o Kubota in Esch-Technik Izvedite več
lokacije
Ure