Pooblaščeni Kubota Prodajalec
Motor
Motor

Zmogljivost, na katero se lahko zanesete

Močni utripi srca pod pokrovom motorja M5001N. Novi 4-valjni motor V-3800 TIE 4F z ravnjo izpustov 3B zagotavlja moč 92 KM (skladno s 97/68 ES).

Z dodatnim dvigom moči

M5071N ima velik 3,8-litrski motor pod pokrovom motorja – kar je edinstveno v tem razredu konjske moči, modelu pa zagotavlja pravo moč za vsa opravila.

Čista tehnologija

Filter trdnih delcev v novem motorju zanesljivo zmanjšuje izpuste. Dve elektronski nastavitvi motorja zagotavljata priročne hitre prilagoditve za ponavljajoče se delo, kar ni le uporabno, temveč tudi prihrani čas.

Priročno spremljanje hitrosti

Motorji imajo tudi novo elektronsko regulacijo hitrosti, s katero lahko reguliramo hitrost motorja. Ko je sistem načina vrt./min aktiviran, hitrost ostane konstantna, celo kadar se potreba po moči spreminja. Zaradi tega lahko priključki, gnani s priključno gredjo, delujejo s konstantno učinkovitostjo.

Novi rezervoar za gorivo

Namesto treh rezervoarjev, kot jih imajo predhodniki, ima model M5001N le dva velika rezervoarja na spodnji strani kabine. To ne zagotavlja le večje zmogljivosti in s tem daljših časov uporabe, temveč tudi večje udobje rezervoarja. Nova zasnova rezervoarja vam omogoča boljšo vidljivost v vzvratni smeri, saj zadnji rezervoar ni potreben. Ker ima dva rezervoarja namesto treh, je tudi merilnik goriva bolj natančen.

Menjalnik
Menjalnik

Gladka menjava prestav celo v ostrih pogojih

Pri modelu Kubota M5001N lahko izbirate med dvema vrstama menjalnikov: menjalnik z 18 prestavami za vožnjo naprej in vzvratnimi prestavami ter udobni menjalnik s 36 prestavami za vožnjo naprej in vzvratnimi prestavami s hitrostmi Dual-Speed Powershift. Ne glede na to, katerega izberete – izbira bo prava. Dobro usklajeni menjalniki, ki omogočajo gladko menjavanje prestav ter so zelo učinkoviti pri majhnih in velikih hitrostih, pomenijo užitek, zanesljivost in varčnost pri menjavanju prestav.

Še eno izboljšavo predstavlja gumb za menjavanje prestav brez sklopke kot standardna funkcija pri menjalniku 36/36. Gumb za menjavanje prestav brez sklopke povečuje udobje upravljavcev s preprostim menjavanjem prestav. Preprosto pritisnite gumb in izbirajte med 6 prestavami.

Izjemno hitro menjavanje prestav pri obremenitvah

Tehnologija Dual Speed menjalnika 36F/36R omogoča izjemno hitro menjavanje prestav navzgor in navzdol. Z večanjem obremenitve v položaju Hi preprosto pritisnite gumb Dual Speed na prestavni ročici. Hitrost vožnje se nato zmanjša, navor pa poveča.

Hitra vožnja in prihranek goriva

Funkcija dodatne hitre prestave menjalnika ohranja majhno hitrost motorja pri vožnji z veliko hitrostjo. Menjalnik 40-ECO vas hitro pripelje do vašega cilja, obenem pa prihrani gorivo in zmanjša raven hrupa.

 

Preprosta sprememba smeri

Z elektro-hidravlično ročico za spremembo smeri vožnje modela M5001N lahko hitro in preprosto spremenite smer brez uporabe sklopke. Preprosto premaknite elektro-hidravlično ročico za spremembo smeri vožnje naprej ali nazaj.

Kontaktirajte nas

Za nadaljne informacije ali osebni nasvet nam pošljite povpraševanje z uporabo kontaktnega obrazca in kontaktirali vas bomo.
Lahko pa nas seveda kontaktirate tudi neposredno po telefonu ali obiščete enega od naših distribucijskih centrov Esch-Technik.

Prosim preverite preden potrdite obrazec

Zahvaljujemo se vam za registracijo. V kratkem se vam oglasimo.

Ups. Nekaj je šlo narobe.

Zgodila se je napaka pri pošiljanju obrazca. Prosimo poskusite še enkrat.

To polje je obvezno
To polje je obvezno
To polje je obvezno
To polje je obvezno
Zahvaljujemo se vam za oddajo prijave

featured-content-map
Klagenfurter Straße 129
St. Veit an der Glan, 9300
Obratovalni čas
ponedeljek
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
torek
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
sreda
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
četrtek
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
petek
07:30 - 12:00
13:00 - 16:00

O nas

Izvedite več o podjetju Esch-Technik in Kubota v Sloveniji Izvedite več

Novosti

Novice o Kubota in Esch-Technik Izvedite več
lokacije
Ure